S.E.M. Secció d´Esqui de Muntanya.S.E.M. Secció d´Esqui de Muntanya.
 S.E.M S.E.M
Estas en » S.E.M. Secció d´Esqui de Muntanya. » Archivo de Artículos » January 2013 » Meteo Del 26 I 27 De Gener 2013
Thursday 24 de January de 2013, 13:03:51
Meteo del 26 i 27 de gener 2013
Tipo de Entrada: ARTICULO | 1059 visitas

 

Meteo del 26 i 27 de gener de 2013

Un cop més aquest any tornem amb la meteo del finde. Recordeu que les condicions meteorològiques poden canviar sobtadament i que aquest petit avançament és una col•laboració desinteressada d’un soci del club.

SEGUEIXEN CREUEANT BORRASQUES 
 
Queda lluny aquell anticicló de fa un parell de setmanes com us vàrem comunicar en l’anterior avançament  el Pirineu s’ha cobert de neu amb gruixos prou importants. 

Dissabte

Durant la nit nevarà a la cara Nord del Pirineu. No es descarta que en algun moment la precipitació pugui passar al a cara Sud. Seran precipitacions moderades però que desapareixeran a primera hora del matí. Cel tapat o molt tapat durant el matí, tot i així, a partir de migdia s'aniran obrint clarianes fins a quedar totalment serè a final del dia. Vents de component Nord o Nord-Oest moderats durant tota la jornada. Temperatures fredes a primera hora i pujant ràpidament a la tarda. La cota de neu estarà al voltant dels 800m al matí i cap als 1.600m a última hora de la tarda.

Iso 0: 1.000m-1.900m

Diumenge

La nit serà tranquil•la. El dia començarà amb nuvolositat variable i a mida que vagi avançant el matí anirà quedant cobert o molt cobert, sobretot a l'extrem occidental del Pirineu Català. A partir de migdia començaran les precipitacions per la Vall d'Aran que avançaran d'Oest a Est fins afectar tota la serralada. Seran precipitacions inicialment dèbils però que aniran agafant força amb el pas de les hores. Els vents seran moderats de component variable entre Oest i Nord-Oest. Les temperatures semblants a les del dia anterior o una mica més baixes. La cota de neu es situarà als 1.400m al matí i baixarà fins als 1.000m a última hora del dia

Iso 0: 1.600m- 1.300m
 
Consulteu el Butlletí d’allaus que s’actualitzarà demà. - http://www.igc.cat/web/ca/allaus_butlleti.php
 

Butlletí de Perill d'Allaus actualitzat el 23/01/13
 
Zones del Pirineu de Catalunya amb informació sobre el Perill d'Allaus
 




Añadir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook