S.E.M. Secció d´Esqui de Muntanya.S.E.M. Secció d´Esqui de Muntanya.
 S.E.M S.E.M
Estas en » S.E.M. Secció d´Esqui de Muntanya. » Archivo de Artículos » March 2013 » Meteo Del Dies 16 I 17 Març
Friday 15 de March de 2013, 10:09:52
Meteo del dies 16 i 17 març
Tipo de Entrada: ARTICULO | 1559 visitas

 

Un cop més aquest any tornem amb la meteo del finde. Recordeu que les condicions meteorològiques poden canviar sobtadament i que aquest petit avançament és una col·laboració desinteressada d’un soci del club.

Dissabte

Tot i que la nit de divendres a dissabte i fins a primera hora del matí el cel estarà serè, començaran a creuar bandes de nuvols mitjos i alts de Nord a Sud. La possibilitat de precipitacions, tot i que serà present a tota la serralada, seràn força més provables cap a l'extrem occidental, Vall d'Aran i Pallars sobretot. El vent serà dèbil a primera hora del dia, però anirà augmentant d'intensitat a mida que vagin passant les hores, arribant a moderat amb cops de fort a última hora. Aquest, serà de component Nord. Les temperatures aniran en augment.

La iso0 estarà als 1600metres i la cota de neu rondarà els 1300m.

Diumenge

Seguint la tendència del dia anterior. Ennuvolat o molt ennuvolat en general, sobretot a l'extrem oriental. Les precipitacions seran més provables que el dia anterior, sobretot a la Vall d'Aran, Alta Ribagorça, Pallars Jussà i Sobirà durant el matí, i s'aniran extenent a la resta a partir de la tarda. El vent serà de component Nord entre fort i molt fort duran el matí i fins a mitja tarda, moment en que anirà minvant. Temperatures en clar augment.

Iso0 a 2000m a final del dia i cota de neu a 1600m.

 

Butlletí de Perill d'Allaus actualitzat el 14/03/13

Zones del Pirineu de Catalunya amb informació sobre el Perill d'Allaus



 

PIRINEU OCCIDENTAL
Aran - Franja nord Pallaresa
Ribagorçana - Vall Fosca
Pallaresa
PIRINEU ORIENTAL
Perafita-Puigpedrós
Vessant Nord Cadí-Moixeró
Prepirineu
Ter-Freser

Informació d'interès
 
 

 




Añadir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook