S.E.M. Secció d´Esqui de Muntanya.S.E.M. Secció d´Esqui de Muntanya.
 S.E.M S.E.M
Estas en » S.E.M. Secció d´Esqui de Muntanya. » Archivo de Artículos » April 2014 » 1er. Concurs D’audiovisuals De La S.e.m.
Wednesday 9 de April de 2014, 12:57:41
1er. CONCURS D’AUDIOVISUALS DE LA S.E.M.
Tipo de Entrada: ARTICULO | 5494 visitas

Des de la Secció d’Esquí de Muntanya del C.E.Madteam us presentem el primer concurs d’audiovisuals de la SEM. Es tracta de que ens feu arribar un audiovisual (fotos i vídeos amb música) d’una durada aproximada d’entre 3 i 7 minuts, sobre activitats d’esquí de muntanya o esqui-alpinisme, realitzades pels socis de la SEM.
 
 
Bases i Mecànica del Concurs 

La Secció d’Esquí de Muntanya organitza i convoca el Concurs, el qual es regirà pel que disposen les bases:

A) Participants

El Concurs està dirigit a tots els socis del Club Excursionista Madteam. 
Les presents bases són d'obligada acceptació i compliment per a totes les persones que decideixin participar en el concurs.
 
B) Descripció del Concurs: La temàtica

La temàtica dels audiovisuals és la realització d’activitats d’esqui de muntanya per part dels socis del club.
 
C) Procediment de participació

Tots els socis a través del següente enllaç (CLICA AQUÍ), podran enviar un únic audiovisual indicant el seu número de soci, títol del vídeo i link on ho has penjat a internet (youtube, vimeo, altres). El format de l’audiovisual haurà de ser d’una durada de 3 a 7 minuts aproximadament i de temàtica relacionada amb l’esqui de muntanya o amb l’esqui-alpinisme.
 
És requisit indispensable que tot soci que presenti un audiovisual voti per una altre presentat (no pot votar-se a si mateix). El soci que no voti i hagi presentat un audiovisual quedarà fora del concurs. 

No s'admetrà cap audiovisual que els drets de propietat intel·lectual no pertanyin íntegrament i sense excepció al propi participant del concurs. 

El termini de  presentació dels audiovisuals estarà obert fins el diumenge 11 de maig de 2014 a les 24h.
 
El Club Excursionista Madteam es reserva el dret de descartar aquells audiovisuals que consideri que no mantinguin una relació raonable amb la temàtica del concurs o que resultin ofensives i de mal gust.
 
D) Selecció del guanyador
 
D’entre tots els audiovisuals es farà una tria per part del Jurat, el qual estarà composat per dos “representants” de la secció, per un professional dels mitjans audiovisuals relacionats amb el mon de la muntanya. El guanyador serà escollit pels mateixos socis del Club Excursionista Madteam, mitjançant una votació que es portarà a terme durant el sopar de cloenda de la temporada 2013-2014
 
E) Premis

S’atorgaran TRES premis; 1er, 2º i 3er.

F) Lliurament de premis

Els premis es lliuraran al mateix sopar de cloenda, en cas de no poder anar a recollir el premi, CE Madteam es compromet a enviar el premi al domicili de l’agraciat.
 
G) Cessió i autorització de drets

La participació en el Concurs suposa la cessió i autorització expressa de tots els drets de propietat intel·lectual i d'imatge sobre els audiovisuals enviats , de manera que el participant cedeix a CE MADTEAM, sense caràcter d'exclusiva , amb facultat de cessió a tercers, els drets d'explotació de naturalesa intel·lectual, industrial i / o d'imatge que poguessin correspondre o derivar de les fotografies enviades per participar en el Concurs.
 
CE MADTEAM es compromet a indicar el nom de l'autor cada vegada que es faci ús de les imatges, sempre d'acord amb els límits de la cessió recollida en aquestes bases.
 
H) Exoneració de responsabilitat

CE MADTEAM queda exonerat, no es fa responsable, respecte de l'incompliment del participant de qualsevol garantia en matèria de drets de propietat intel·lectual, industrial o d'imatge, així com de qualsevol responsabilitat que pogués derivar de l'incompliment o compliment defectuós pels participants en el Concurs de les presents Bases.
 
I) Acceptació de les bases

Aquestes Bases s'entenen acceptades pels participants pel fet d'inscriure's en el Concurs. CE MADTEAM es reserva el dret de modificar les condicions del concurs en qualsevol moment, i fins i tot d'anular o deixar sense efecte. En tot cas, es compromet a comunicar les bases modificades a través de la pàgina www.madteam.cat de manera que tots els participants tinguin accés a aquesta informació.

versión en castellano




Añadir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook